Szabadidő

Ilyen, amikor a 80 éves Robert Redford fecskében strandol

Mexikói vakaciózáson készültek friss képek Robert Redfordról és nejéről. Te felismernéd a sármos színészt, ha szembejönne veled az utcán?

Múlik az a nyavalyás idő. Robert Redford idén augusztusban már betöltötte a nyolcvanat, mi pedig alig ismertük fel a róla készült legfrissebb képeken. Oké, tudjuk senki nem lesz fiatalabb, mi sem. Szóval ezen ugorjunk is át. Redford a feleségével együtt töltött néhány napot Mexikóban. A színész egyébként sem az a nagyvárosi alkat. Évek óta Utahban él családjával, rengeteg földet, birtokot vásárolt. “Los Angelesben nőttem fel, és végignéztem, ahogy a gyerekkoromból ismert város belecsúszik a tengerbe. Elvesztette az identitását – hirtelen mindenütt csak betont lehetett látni, a zöld eltűnt, a levegő megromlott. Ki akartam jutni onnan, ezért vettem földeket” – mondta korábban.

Ilyen, amikor a 80 éves Robert Redford fecskében strandol

Robert Redford és felesége Mexikóban.

Ilyen, amikor a 80 éves Robert Redford fecskében strandol

Ráncok ide vagy oda, Robert Redford számunkra mindig megmarad annak a sármos hatvanasnak, aki az 1996-os Hírek szerelmeseiben volt.

via GIPHY

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top