Szabadidő

Szívszaggató: így búcsúzott a kutya haldokló gazdijától

A kórház beleegyezett, hogy családtagjai mellett négylábú barátja is elköszönjön a 33 éves, haldokló férfitól.

A megható pillanatot, ahogy a hűséges négylábú búcsút vesz gazdájától, a család videón is megörökítette. Ez a felvétel azóta az internetre is felkerült, és megállíthatatlanul terjed: eddig több mint 9 millióan látták. A készítő, a videón szereplő férfi húga, Michelle Jessen elárulta, örökké hálásak lesznek a kórháznak, hogy beleegyeztek abba, hogy a család kutyája, Mollie is elköszönhessen testvérétől.

 A vírusszerűen terjedő Facebook-posztból kiderült, Michaelt november 30-án kellett lekapcsolni az őt életben tartó gépekről, miután kiderült, az orvosok már semmit sem tehetnek érte. A 33 éves fiatalember néhány nappal korábban erős fejfájásra panaszkodott, amiről nem sokkal később, a kórházban derült ki, hogy agyvérzés okozza.

 Hiába kapott Michael azonnal orvosi ellátást, az életét már nem tudták megmenteni: beállt nála az agyhalál. Miután az orvosok közölték a családdal, hogy nincs mit tenni, Jessenék felajánlották fiuk szerveit átültetésre, majd mielőtt lekapcsolták volna őt a gépekről, mindannyian bementek hozzá elbúcsúzni. A kórház engedélyezte, hogy ne csak a családtagok, de a férfi kutyája, Mollie is elbúcsúzhasson.

 

 Olvass még többet ember–kutya barátságról az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top