Szabadidő

A fényvillamosok mellett már fénytaxival is utazhatunk

Éppen tegnap indította útjára a karácsonyi fényvillamosokat a BKK, melyek egészen vízkeresztig közlekednek a budapesti vonalakon. És ezzel egy időben a fénytaxi is munkába állt. Milyen feladatot látott el a csodásan kivilágított gépkocsi? Erről is beszámolunk.

A gyönyörűen feldíszített ünnepi fénytaxi nem csak úgy céltalanul bolyongott Budapest utcáin hétfőn este, arra várva, hogy az utasok leintsék. Fontos szolgálatot teljesített. A Semmelweis Egyetem II. számú, Tűzoltó utcai Gyermekgyógyászati Klinikájának szállította ugyanis azokat az adományokat, amelyeket a taxitársaság gyűjtött össze.

Persze, ha utaznátok a fényfüzérrel díszített taxiban, ezt is megtehetitek. Advent idején ugyanis a nemes feladatok ellátása mellett utasokat is szállít a fénytaxi.

Ha pedig valamilyen okból elmulasztanátok, vagy lemaradnátok róla, még mindig felszállhattok az ugyanilyen gyönyörűen díszített fényvillamosokra is.

 

Csodaszép fénytaxi járja Budapest utcáit

Fotó: Szigetváry Zsolt - MTI
Fotó: Szigetváry Zsolt – MTI

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top