Szabadidő

2016 összes filmje egyetlen videóban

Káprázatos videós összeállítást készített egy kaliforniai férfi. A 2016-ban bemutatott 262 filmet sűrítette egyetlen videóba. Most tesztelhetitek a tudásotokat, vajon mennyi filmet ismertek föl, illetve az is gyorsan kiderülhet, milyen kevés alkotást láttatok. Filmajánlónak is kiváló, mert ami megtetszik, azt a filmet még mindig megnézhetitek.

A kaliforniai Clark Zhu egyetlen videóba szerkesztette 2016 valamennyi filmjét. Így év végén jó kis visszatekintést nyújthat videója, melyből még képet is kaphattok, milyen alkotások is kerültek idén a mozikba. Elmondása szerint a klasszikus zenei aláfestéssel azt szerette volna érzékeltetni, milyen érzések járhatnak át benneteket a filmek nézése közben.

És ha a gyorsan pörgő videós összeállításból nem igazán sikerülne beazonosítani a filmeket, segítségül Zhu listába rendezte nektek. Kellemes pár percest szórakozást és kikapcsolódást kívánunk. Nézzétek meg 2016 valamennyi mozifilmjét egyszerre.

Íme, minden film, amit a mozikban 2016-ban bemutattak

(Mashable)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top