Szabadidő

X-Faktor: Gáspár Laci nem tett lakatot a szájára

Az X-Faktor legutóbbi kiesője Fejes Szandra volt. Gáspár Laci meglehetősen őszintén beszélt mentoráltja kiesését követően, még fogalma sincs, milyen feladatai lesznek azt követően, hogy valamennyi versenyzőjét elveszítette. Ugyanakkor bírálta zsűribeli társait, mert nem álltak ki mellette.

A versenytől szombaton Fejes Szandra búcsúzott. Szandra gratulált párbajellenfelének, Dmitrijnek. Az énekesnő azt is elmondta, “a Jóisten úgy is tudja, merre kell továbbmenni. Nem vagyok szomorú, boldog vagyok, hogy itt voltam”.

Gáspár Laci is úgy gondolja, mentoráltjának tényleg nincs miért szomorkodnia. Nagyon szép eredményt ért el azzal, hogy az X-Faktor döntőjének legjobb öt énekese közé jutott. “Nem azt kell nézni, hogy a pohár félig üres, hanem, hogy félig tele van. Az már egy másik kérdés, hogy én vagyok az első mentor, akinek már nincs versenyzője. Nem tudom, mi lesz, mit fogok csinálni akkor?” – mondta kendőzetlen őszinteséggel Laci a X-Faktor szombati adását követően.

Gáspár Laci szerint Szandi is tudja, attól, hogy valaki nem az ő mentoráltja, még ugyanúgy szorít neki, és zsűribeli társaitól ugyanezt várta volna. Gáspár Laci versenyzői kiestek a további megmérettetésekből, így mostantól a többieknek szeretne segíteni építő kritikákkal is.

Gáspár Laci nem tett lakatot a szájára

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top