Szabadidő

Minden nap az ablakban állva várja gazdáját a hús-vér Lassie

Bo 18 éves gazdája már hónapok óta nem lakik otthon, a kutya ennek ellenére minden nap az ablakban állva várja őt haza.

Carly Dunn, a 18 éves georgiai egyetemista az év elején költözött egy másik városba, hogy megkezdhesse egyetemi tanulmányait. A BuzzFeed News amerikai hírportálnak elárulta, a költözés számára kétszeresen is nehéz volt: nem csak imádott szüleitől, de hűséges, négylábú barátjától, Bótól is el kellett köszönnie.

Minden nap az ablakban állva várja gazdáját a hús-vér Lassie

Azok, akiknek van kutyájuk, tudják, nem olyan egyszerű dolog hátrahagyni egy kutyát. Még akkor sem, ha csak néhány órára hagyod egyedül” – kezdte Carly, majd hozzátette, sosem felejti el azt a tekintetet, amit Bo szemében látott, mikor elköltözött otthonról. “Mintha legalábbis egy menhelyen hagytam volna őt, vagy az út szélén.”

Carly a BuzzFeednek elmondta azt is, néha annyira nehezére esik hátrahagyni Bót, hogy inkább magával viszi. “Ez persze nem fordul elő sűrűn, a kollégiumban ugyanis nem tarthatunk kutyát.” Így aztán Bo a legtöbbször marad Carly szüleivel, akik rendszeresen küldenek fotókat a kutyusról.

Minden nap az ablakban állva várja gazdáját a hús-vér Lassie

A lány édesapja legutóbb azt fotózta le, hogyan várja Bo minden áldott nap gazdáját, Carlyt. “Elment a ház előtt a busz, amivel korábban mindig hazajártál. Bo így várt téged. És így vár minden nap.”

Olvass még többet hűséges kutyákról az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top