Szabadidő

Nicole Kidman: “Az Oscar-díjam arra emlékeztetett, mennyire magányos vagyok”

Elképesztően ritka, hogy egy világsztár kiálljon a nézők elé, és a saját életéről és a karrierjéről meséljen. Nicole Kidman a BFI Londoni Filmfesztivál nézői kedvéért tett kivételt, és egy zsúfolásig telt moziteremben – ahová az NLCafé is bejutott – mesélt arról, milyen nehéz volt Ausztráliában színésznek tanulni, és elmondta, hogy soha annyira magányosnak nem érezte magát, mint amikor megkapta az Oscar-díjat.

Egy filmfesztiválon nem csak filmeket lehet nézni, és vörös szőnyeges felvonulásokon közös szelfiért kuncsorogni – bár ezek egyike sem megvetendő cselekedet, sőt –, hanem a szerencsésebbek akár egy-egy exkluzív programon is részt vehetnek, ahol ismert rendezők és sztárok egy zsúfolásig telt moziteremben mesélnek a szakmájukról, karrierjükről, és jó esetben talán a magánéletükről is. Ezekre az eseményekre szinte a lehetetlennel egyenlő jegyet szerezni, így én különösen szerencsésnek mondhattam magam, amikor kiderült, hogy kapok egy jegyet a Nicole Kidmannel folytatott úgynevezett Screen Talkra, ahol a sztár egy műsorvezető és a közönség kérdéseire válaszolva nagyjából egy órán át szórakoztatta a nagyérdeműt.

 Olvasnál még Nicole Kidmanről?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top