Szabadidő

X-Faktor: Amit az élő adásokban nem látsz, egy rendhagyó képregény a mentorokkal

Gyere be velünk a mentorok öltözőjébe, és nézd meg, amit az X-Faktor adásaiban nem láthatsz! Egy különleges képregényben mutatjuk be, hogy mi történik a kulisszák mögött az élő show előtti percekben.

Egy órával az X-Faktor élő show-jának kezdete előtt zsúfolt a backstage. A stylistok és az öltöztetők rohangálnak a szereplők ruháival, hogy mindenki időben elkészüljön. Az énekesek a dalszövegeiket dúdolva várakoznak, hogy sorra kerüljenek a sminkeseknél és a fodrászoknál, vagy behívják őket a stúdióba, mert ilyenkor zajlanak a műsor próbái is. A kezdés közeledtével a hangulat egyre csak fokozódik.

Mi arra voltunk kíváncsiak, hogy a férfi mentorok hogyan töltik az élő adás előtti utolsó 15 percet. ByeAlex, Gáspár Laci és Puskás Peti nem hazudtolták meg önmagukat. Készülődés közben is heccelték egymást. És ByeAlex még a stúdióba is kerekeken érkezett. Egy rendhagyó képregényben mutatjuk meg nektek, hogy, milyen az élet egy tehetségkutató élő adásának kulisszái mögött, és hogyan töltik a mentorok az adás előtti perceket. Gyertek be velünk az öltözőjükbe!

kepregeny proba
kepregeny proba
kepregeny proba
kepregeny proba
kepregeny proba
kepregeny proba
X-faktor: Amit az élő adásokban nem látsz, egy rendhagyó képregény a mentorokkal

 

kepregeny proba
kepregeny proba
kepregeny proba
kepregeny proba

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.