Szabadidő

Melegfront jön, de nem lesz benne köszönet

November közepén jó hírnek tűnik a melegfront, ám az enyhüléssel csapadék is érkezik.

Pénteken napközben a változó felhőzet mellett általában több órára kisüt a nap, azonban az északi, északkeleti vidékeken néhol továbbra is borongós, párás marad az idő. Számottevő csapadék nem várható, csak a tartósabban borult helyeken lehet esetleg gyenge eső, szitálás – írja a Kiderül. A déli szél többfelé megélénkül, a Dunántúlon nagy területen megerősödik, sőt annak északi felén időnként viharos széllökések is lehetnek. A hőmérséklet délután többnyire 11 és 17 fok között valószínű, a Dunántúl nyugati felén lesz a legenyhébb az idő, ugyanakkor az Északi-középhegységben csak 4, 9 fok valószínű. Késő estére általában 8 és 14 fok közé csökken a hőmérséklet, de északkeleten 2, 7 fok várható.

Melegfront jön, de nem lesz benne köszönet

Szombaton tovább enyhül az idő, ám borús, esős időre kell számítani. Napközben 15-16 fok lesz, míg az éjszakai órákban 7-8 fokig hűl le a levegő.

Vasárnapra elvonul az esős idő. Az ország középső és nyugati részén  felhős és napos időszakok váltakoznak majd, míg keleten inkább napos idő várható. A maximum-hőmérsékletek 13-15, míg a minimumok 7-9 fok között alakulnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top