Szabadidő

2017-ben ismét Budapesten ad koncertet Hans Zimmer – részletek

Az Oscar-, Golden Globe-, Grammy- és Tony-díjnyertes filmzeneszerző, Hans Zimmer bejelentette 2017-es turnéját. Júniusban ismét Budapesten lehet majd hallani Zimmer legcsodálatosabb szerzeményeit.

Gladiátor, Oroszlánykirály, Sötét lovag-trilógia, Az eredet, A Karib-tenger kalózai, A Da Vinci-kód… csak néhány azok közül a filmek közül, amelyeknek zenéjét Hans Zimmernek köszönhetjük. A zeneszerző idén májusban már adott egy telt házas koncertet Budapesten, ám 2017-ben ismét visszatér hozzánk.

Hans Zimmer – akinek legújabb zenéje a BBC-n hallható a Bolygónk, a Föld sorozat második évadában, valamint a Netflix zseniális sorozatában, The Crownban – saját 15 fős stúdiócsapatával és szimfonikus zenekarral, valamint kórussal lép színpadra, így több mint 60 zenész játszik majd a koncertek alatt.

A 2017-es turné az USA nyugati partjánál indul, majd Ausztrália és Új-Zéland után tér vissza Európába, hogy végül egy teljes amerikai koncertkörúttal fejeződjön be. 

Hans Zimmer budapesti koncertje 2017. június 1-én lesz.

Maga az előadás két részből áll: az elsőben olyan klasszikussá vált filmzenékből hallhatók részletek, mint a GLADIÁTOR, az OROSZLÁNKIRÁLY vagy A KARIB-TENGER KALÓZAI, míg a második részben többek között a SÖTÉT LOVAG-TRIÓLOGIA és az EREDET filmzenéit gondolják újra a rock- és popzene világából érkező vendégekkel.

“Mindig is arra vágytam, hogy egy hasonló koncertkörutat csináljak, és nagyon lelkes vagyok, hogy a nyugati-parti és az ausztrál előadásokat követően visszatérünk Európába, ahol idén tavasszal rengeteg csodálatos élményben volt részünk. Izgatottan várom, hogy zseniális zenészeimmel együtt ismét felejthetetlen élményt nyújthassak a közönségnek” – mondja Zimmer

A budapesti koncertre jegyek november 23-án 10 órától kaphatók a www.livenation.hu oldalon.

Az előadásra kizárólag ülőjegyek vásárolhatók, közvetlenül a színpad előtti szektorokba szóló belépőknél 2 darab vásárlásakor ingyenes parkolási lehetőség is jár az Aréna parkolóházában.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top