Szabadidő

3 király telefonos játék, amivel a felnőttek is játszhatnak

A mobilra letölthető játékok nem csak a gyerekek és fiatalok igényeit szolgálják ki; van egy csomó agyserkentő, ügyességfejlesztő, izgalmas applikáció, amivel a felnőttek is elfoglalhatják magukat unalmas óráikban.

1. Words with Friends

Egy igazi klasszikus mobilra átültetve, amit ráadásul ugyanúgy a barátaiddal játszhatsz – ezúttal virtuális térben. A Scrabble mintájára készült szókereső tökéletes unaloműző azoknak, akik amúgy is kedvelték ezt a társasjátékot!

(Ingyenes iPhone-ra és Androidra is)

2. KleptoCats

Bődületes baromság, de pont ezért jó a KleptoCats, amiben macskabűnözőkkel kell lopkodnod az emberektől. Ha a pénteki munkanap után még egy kormányablakban vársz az ügyintézésre, ez a neked való stresszoldó játék!

(Ingyenes iPhone-ra és Androidra is)

3 király telefonos játék, amivel a felnőttek is játszhatnak 

3. Trivia Crack

Tanulj játék közben, mérd össze a tudásodat másokkal! A Trivia Crackből egy rakás érdekes és bizarr infót tudhatsz meg a világ dolgairól, amelyek egyszer még jól is jöhetnek. Ezen a fejtörős vonalon egyébként szuper játék a QuizUp! is!

(Ingyenes iPhone-ra és Androidra is)

PureWow

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top