Szabadidő

Egy gramm zsír sincs a testén – a neten alázzák a testépítőt

Kritikusai szerint a videón szereplő nő túlzásba vitte az edzést, és most az életével játszik.

Nagy port kavart a LiveLeak videómegosztójára felkerült videó, aminek főszereplője egy fiatal testépítőnő, aki büszkén pózol a kamerának tökéletesen kidolgozott izmait mutatva. Csakhogy már a felvételhez mellékelt leírásban is az olvasható, hogy a fiatal nő teste valamikor szexi volt, de most már inkább egészségtelen.

Ez az ártatlannak tűnő komment pedig útnak indította a kritikus kommentek végeláthatatlan áradatát. A legtöbben azt tették szóvá, hogy ez az alaposan kidolgozott test már egyáltalán nem szexi. Volt, aki a videóban szereplő nő egészsége miatt aggódott, és akadt olyan is, aki szerint a túlzásba vitt edzés egész konkrétan életveszélyes.

 Az nem derült ki, hogy a kigyúrt nő vajon versenyre készül-e éppen, egy-egy ilyen megmérettetés előtt ugyanis a versenyzők valóban hetekig sanyargatják magukat, hogy a lehető legtökéletesebb formában álljanak a bírák elé.

Olvass még többet a testépítőkről az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top