Szabadidő

Szuper Márton-napi programok 2016-ban

Elmennél valahová Márton-napon? Hogy kikapcsolódj, megkóstold az újbort és a finom libaételeket? Összegyűjtöttünk néhány szuper Márton-napi programot!

Hamarosan itt van november 11-e, azaz Márton-nap! Ez alkalomból rengeteg szuper programból válogathatunk a hétvégén. Finom borok, libasült, pálinka és szórakoztató programok. mi más kell még? Összegyűjtöttünk öt remek programot kedvcsinálónak! Érdemes lesz kimozdulni, még hideg időben is!

Márton-napi Borfesztivál – Budapest, Gellért Hotel

November 11-12.

Márton-napi Borfesztivált idén hatodik alkalommal rendezik meg a Gellért Hotelben. Kiváló borászatok, gasztrokiállítók és koncertek  3000 m2-en. Este 10 után pedig After party. A mindkét napra érvényes fesztiválbérlet ára 8900 Ft,  fesztiváljegy az első napra 5990 Ft, a második napra 6900 Ft.

Szuper Márton napi programok 2016-ban

Márton-napi vigasságok  Egerszalókon

November 12.

Márton-napi bandázás, újborkóstoltatás libatepertővel, libazsíros kenyérrel Egerszalók pincéiben… Ezeken kívül népzenei koncert és táncház, töklámpás készítés, gyertyamártás és népi játékok is várják az érdeklődőket. Érdemes odalátogatniuk a közelben lakóknak!

Márton-napi Pálinkafesztivál – Siófok

November 11-13.

A Balaton fővárosában, azaz Siófokon pálinkával ünneplik a Márton-napot, immáron nyolcadik alkalommal. De a rengetegféle pálinka mellett természetesen kulturális programok és koncertek is várják az egész családot. Többek között Betty Love, Intem Torna Illegál, Szandi és Dolly Roll koncerttel.

Szuper Márton napi programok 2016-ban

Márton-napi Libalakoma Hajdúszoboszlón

November 11-13.

Márton-napi torkoskodás vár mindenkit három napon keresztül Hajdúszoboszlón. Libaételek, újbor és vidám, zenés programok… A fürdőváros mindennel készül, ami szükséges az ünnepléshez!

Márton-napi utazás – Gyertyafény Expressz zenés vacsoravonat

November 11.

Felejthetetlen gasztronómiai élménnyel várják az érdeklődőket a MÁV nosztalgiavonaton egy különleges háromórás programra. A vonat a Nyugati Pályaudvarról indul, és Nagymarosra megy, onnan pedig vissza Budapestre. A zenés program ára vacsorával 17.990 Ft/fő.

Szuper Márton napi programok 2016-ban

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top