Szabadidő

Gyerekek alkották újra a világ leghíresebb festményeit

Egy művészeti iskola diákjai kapták a feladatot, hogy másolják le a világ leghíresebb festményeit. Van, aki megdöbbentően jól, és van, aki inkább csak cukin teljesített.

 Néha a gyerekeknek elegük lesz a strandard iskolai feladatokból, ezért jó ötlet legalább a rajzórákon valami új, izgalmas feladattal előrukkolnia a tanároknak. Így tett egy művészeti iskola oktatója is, aki azt a feladatot adta a diákjainak, hogy alkossák újra a világ leghíresebb festményeit. Az idősebbek döbbenetesen jól teljesítettek, a kisebbek kezei közül pedig szupercuki műalkotások kerültek ki – a mi kedvencünk Mona Lisa egy kicsit szélesebbre sikerült mosolya. Íme:

Gyerekek alkották újra a világ leghíresebb festményeit Botticelli Vénuszát egy 11 éves kislány másolta le.
Gyerekek alkották újra a világ leghíresebb festményeit Szinte a megszólalásig hasonlóan festette meg Munch Sikolyát egy 14 éves fiú.
Gyerekek alkották újra a világ leghíresebb festményeit Egy 8 éves kisfiú kicsit bátrabb mosolyt csalt Mona Lisa arcára, mint az eredeti.
Gyerekek alkották újra a világ leghíresebb festményeit Modigliani festményét meglepően jól reprodukálta egy 11 éves kislány.
Gyerekek alkották újra a világ leghíresebb festményeit Vermeer Leány gyöngy fülbevalóval című festménye, egy 13 éves kislány tolmácsolásában.

 

Forrás: Brightside

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top