Szabadidő

Október 23.: izgalmas vidéki programok

Október 23-a idén vasárnapra esik. Ha ezen az ünnepi napon nem a tévé előtt szeretnétek tölteni az időt, hanem kimozdulnátok és tartalmas programokon vennétek részt, akkor böngésszetek vidéki programjaink között, melyek izgalmas kikapcsolódást ígérnek az egész családnak.

Október 23.: Gárdonyi Napok az egri várban

Izgalmas családi programokkal köszöntik az Egri csillagok íróját, Gárdonyi Gézát. A rendezvény ugyanakkor nemcsak az olvasást, hanem az író életművét is népszerűsíteni szeretné. És hol találhatnának ehhez a programhoz méltóbb helyet, mint magát az egri várat. A Gárdonyi Napokra gyerekeket és szüleiket egyaránt nagy szeretettel várják.

Október 23.: őszi fesztivál Szegeden

Ez inkább a rockzenét, a zenei fesztiválokat kedvelőknek szóló program. Szegeden már a harmadik Live Autumn Festre kerül sor három napon át, október 21-től október 23-ig. Nem érdemes otthon maradni, hiszen olyan fellépők koncerteznek, mint a Dreamgrave, a Variola, a Dying Wish, a De Facto vagy épp az Agregator.

Belépőjegyek: 1500 forinttól válthatók.

Október 23-áról olvashatsz még cikkeket az NLCafén

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top