Szabadidő

Október 23.: szuper családi programok Budapesten

Október 23-a idén vasárnapra esik, ettől függetlenül érdemes erre a napra, sőt az egész őszi szünetre is családi programokat terveznetek. Ha még nincs ötlet, hol is tölthetnétek az időt a leghasznosabban, akkor szuper budapesti programlehetőségeket mutatunk.

Október 23.: Éjszakai nyomozás a Vajdahunyad várában

Természetesen a családi program csak nevében éjszakai. A Vajdahunyad várában egész nap várják a nyomozni vágyó gyerekeket és szüleiket. Az izgalmas program során a holdfényes kertbe csöppenhettek, ahol nemcsak a bátorságotokra, de ügyességetekre és némi leleményre is szükségetek lesz, hogy föllebbentsétek a fátylat a rejtélyes titokról. Nyomozzatok együtt a Vajdahunyad várában október 23-án is.

Családi belépőjegy ára: 5490 forint

Október 23.: Sárkányok pedig mindig lesznek a Petőfi Irodalmi Múzeumban

A Petőfi Irodalmi Múzeumban ezúttal a mesék birodalmába kalauzolnak. Október 23-án délelőtt 10 órától a sárkányok világába léphettek. Az interaktív sárkányos történetek mellett izgalmas mesék és kiállítás színesítik a programot.

Családi belépőjegy ára: 1500 forint

Október 23.: Kolbászfesztivál a Vasúttörténeti Parkban

A nyomozás és a sárkányok után a gasztronómiának is szentelhettek némi időt október 23-án. A gőzmozdonyok mellett ezúttal kolbászt is kóstolhattok a kolbászfesztiválon. Nagyszerű programok, koncertek szórakoztatnak a csodás Vasúttörténeti Parkban.

Olvass még október 23-ról az NLCafén

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top