Szabadidő

D. Tóth Kriszta 5 tippje a gardróbkatasztrófák elkerüléséhez (x)

Ott állt a nő a szekrény nyitott ajtaja előtt. Tudta, hogy már csak tíz perce van, és az utolsó buszt is lekési. Mégis kétségbeesetten meredt az összevissza álló fogasokra. Szörnyű érzés töltötte el, ami rettenetesebb volt annál a fenyegetésnél: mit szól majd a főnöke, hogy már megint lekéste a reggeli megbeszélést. De talán megérti, hisz ő is nő. És minden nő életében beüt (egy héten egyszer minimum) a gardróbkatasztrófa.
D. Tóth Kriszta 5 tippje a gardróbkatasztrófák elkerüléséhez

Ugye-e ez a nő te is lehetnél? Közhely, nem közhely, nekünk nőknek legyen akárhány ruhánk, sosincs egy rongyunk, amit felvehetnénk. És ez nagyon lesújtó érzés reggel hét körül, közvetlen kávé előtt.

D. Tóth Krisztát, a Persil márka nagykövetét is megkérdeztük a gardróbkatasztrófáról. Az alábbiakban megoszt veled néhány tippet, hogy kerülheted el:

  1. Rend a lelke a szekrénynek is. Bizony. Nincs menekvés. Ha nem helyes oszlopokban, inkább kazlakban tartod a holmid, ne csodálkozz, ha minimum fél óra összedobni egy valamirevaló szettet. A rendszerezés időmegtakarítást és lelki békét hozhat. Szánj rá időt és energiát, hogy néhány hetente rendet rakj elburjánzó ruhaarzenálodban. Megéri.
  2. 2 éves szabály. Amit nem hordtál legalább két éve, és nem kisestélyi vagy valamilyen nagyon spéci viselet, amit csak a kedvenc nagynénidhez veszel fel, mert ő varrta és ettől boldog, azt likvidáld a szekrényedből. Felesleges megvárni, hogy majd újra divatba jöjjön (az kb. 20 év), belefogyj/hízz újra. Ha két évig nem került rá sor, újabb két évig sem fog. Ki vele!
  3. A szezon meg a fazon. Lehetőleg nyáron csak nyári ruhák legyenek a ruhás szekrényedben. Így gyorsabban átlátod a dolgokat és nem merengsz el azon, hogy annak az angóra pulcsinak a színe tulajdonképpen tök jól menne ahhoz a lenszoknyához. Csak lehet, hogy hülyén néz ki együtt? Vagy inkább trendi?
  4. Felkészülni, vigyázz, öltözz. Ugye milyen jó volt, mikor gyerekkorodban reggel felkeltél, és csak bele kellett ugrani a ruhádba, amit anyukád gondosan előző este előkészített. Kényeztesd el magad ezzel a jó érzéssel most is! Lefekvés előtt nézd meg valamelyik időjárás appot és készítsd elő a másnap reggeli szerelésed nyugisan. Még arra is lesz időd, hogy háromszor átöltözz. A rögtönzött divatbemutatón meg ki tudja, mihez kap kedvet az arra tévedő párod.
  5. Patyolattisztán az igazi. Nincs annál rosszabb, mintha végre megvan az aznapi összeállítás, de a felsődön ott van a múltkori fagyifolt emlékképe. Használj megbízható mosószert, mint a Persil. A Henkel komoly hangsúlyt fektet arra, hogy a Persil mindig jobb és jobb legyen. A Persil Duo-caps és a Persil Power Mix termékek praktikus, könnyen adagolható, kapszula formátumú mosószerek. Kiszerelésükből adódóan egyszerűen tárolhatóak, akár egy egészen kicsi fürdőszobában is. Két komponensű hatóanyaguk megbízhatóan távolítja el a legmakacsabb foltokat is, ragyogó tisztaságot kölcsönözve ruháidnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top