Szabadidő

4 szuper családi program az őszi szünetre

Nincs ötleted, mivel foglalhatnád le a gyereket az őszi szünetben? Négy szuper programot is találtunk az időszakra, melyek ráadásul nemcsak a kicsiknek nyújtanak szórakozást, de a felnőttek is tartalmasan kapcsolódhatnak ki.

1. program az őszi szünetre: Tihanyi Levendula Ház

Izgalmas interaktív kiállítással várnak Tihanyban a Levendula Házban. A különleges családi program során beléphettek egy “működő” vulkán belsejébe, kipróbálhatjátok a mocsárban sétálást, és még kézműves-foglalkozáson is részt vehettek. Kell ennél több egy igazán érdekes programhoz az őszi szünetben? A Tihanyi Levendula Ház családi belépőjegye 2500 Ft-ba kerül.

2. program az őszi szünetben: FamilyPark a Fertő-tó partján

A FamilyParknál izgalmasabb gyerekprogramot kitalálni sem lehetne. És ez az a hely, ahol a szülők sem fognak unatkozni. A szórakozás kicsiknek, nagyoknak egyaránt garantált.

A FamilyPark október 26-ig számtalan élménnyel várja a családokat. Belépődíj 21,50 euró/fő, amely egész napra és minden játékra érvényes.

3. program az őszi szünetre: 16. Garda Fesztivál

Tihanyban az őszi szünetben, 2016. november 4–6. között rendezik meg a már hagyománynak számító Garda Fesztivált. Horgászok mesélnek izgalmas történeteket, de minden részletét megismerhetitek a balatoni halászatnak. Megkóstolhatjátok a legfinomabb halételeket, miközben sztárok koncerteznek a színpadon.

4. szuper program az őszi szünetre: Tordasi Westernfalu

Ha imádjátok az olyan klasszikus filmeket, mint a Jó, a Rossz és a Csúf vagy a Volt egyszer egy Vadnyugat, akkor a vétek lenne kihagynotok a Budapest közelében található Westernfalut. Pillantsatok meg a cowboyok életébe, próbáljátok ki ügyességeket a rodeón vagy az íjászatban, de részt vehettek lézerharcban és szabadulószobában is. Szuper családi programot, önfeledt kikapcsolódást ígér a Westernfalu Tordason. Családi belépőjegyek 7 ezer forinttól.

Olvass még az őszi szünetről az NLCafén

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top