Szabadidő

Vicces videó: először látnak füvet a csacsik, akik korábban sivatagban éltek

A sivatagi csacsik nem mernek fejest ugrani a zöldellő ismeretlenbe – de azért elég mókásak közben!

Képzeljük csak el, hogy kiszállunk valami rázkódó gépből, és egyszer csak olyan talajra kell letennünk a lábunkat, amit még soha nem láttunk. Mondjuk lila izék vannak rajta, amik színben, formában és állagban sem emlékeztetnek semmire, amit korábban ismertünk. Ha az evolúciós ösztön bekattan, valószínűleg először veszélyt sejtünk, és szeretnénk alaposabban megvizsgálni a dolgot, mert hát ki tudja, hogy az új talaj nem fogja-e leharapni a lábunkat?

Pont így vannak ezzel az arizonai sivatagban élő szamarak is, mikor először látnak zöldellő füvet. Először csak szemlélik, de nem szívesen lépnek rá – ki tudja, mit csinál az.

Aztán a bátrabbak végül csak megpróbálkoznak a fűvel való ismerkedéssel, és örömmel tapasztalják, hogy semmiféle kellemetlenséget nem tartogat a dolog. Reméljük, hamarosan imádni fogják az egészet, és eszükbe sem jut a végtelen homoktenger! 

 

Még több vicces videó az NLCafén:

DailyMail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top