Szabadidő

Ezt a rejtélyes számsort be kell írnod a Google keresőjébe

Az utóbbi években meglehetősen különös és rejtélyes számsor kering az interneten. Ha beírod a Google keresőjébe a 241543903-as számot, igencsak meglepődsz a találatokra. Most fellebbentjük a fátylat a titokzatos számsorról.

Na, szóval, írd vagy másold be a Google keresőjébe a 241543903-as számsort. A találatok közül valójában csak a képeket érdemes megnézned, hiszen az egész rejtély a fotókról szól… Nos, rákerestél? És mit látsz? Csupa olyan képet, amelyeken zakkant emberek a hűtőszekrényükbe dugják a fejüket? Akkor jól csináltad! Joggal kérdezheted, mégis mire ez az egész.

Íme, a rejtélyes 241543903-as számsor magyarázata

Nos, a reddit egyik felhasználója szerint az ötlet egy amerikai művésztől, David Horvitztől származik. Horvitz néhány éve azzal foglalatoskodik, hogy mindennap küld egy-egy inspiráló e-mailt az embereknek. Célja csupán annyi, hogy valami különleges dolog megtételére buzdítsa a címzetteket.

Így jött 2009. április 7-én az ötlet, amikor az egyik e-mailjében a hűtőszekrényes fotók készítésére inspirálta őket. A szórakoztató és persze csöppet sem mindennapi feladat csupán annyi volt, fotózzák le a hűtőbe dugott fejüket, majd töltsék fel a képet a netre, és címkézzék meg a 24153903-as taggel.

És a fura ötletből és a számsorral többek között ilyen vicces fotók készültek

Na, ki tölt fel még ma egy hűtőszekrényes fotót a számsorral a netre?

Ezt a rejtélyes számsort be kell írnod a Google-be

(Maszol.ro)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top