Szabadidő

Az 5 legjobb felnőtt színező – vétek lenne kihagyni

5 káprázatos felnőtt kifestőkönyv, mindegyik igazi kikapcsolódást nyújt bármikor és bárhol. Válogass kedvedre a könyvajánló legjobb felnőtt kifestőkönyvei között. Ha mégsem tetszenének, a könyvesboltok kínálatában biztosan megtalálod a számodra legmegfelelőbbet. Íme, a szerintünk 5 legjobb felnőtt színező.

1. Pozitív megerősítések az erőt adó felnőtt színező

Színezés közben meditatív állapotba kerülhetsz, hiszen a kontúrokra és a színekre koncentrálva könnyedén kikapcsolhatod a mindennapok problémáit, kizárhatod fejedből a zavaró gondolatokat, zajokat. A Pozitív megerősítések című felnőtt színezőkönyv ráadásul minden oldalán csodás pozitív gondolatot is tartalmaz, melyeket gyakran elolvasva beépíthetsz az életedbe. Aztán magad is megdöbbensz, hogy napról napra boldogabb és kiegyensúlyozottabb az életed.

Fotó: Libri
Fotó: Libri

2. Kincses óceán a mesés színezés élménye

A Kincses óceán igazán kreatív és meditatív színezőkönyv, amely elvarázsol és beszippant. Lépj a mesék birodalmában ezzel a csodás felnőtt kifestővel, fölébresztve a mélyben rejtőző gyermekei énedet. Színezz kedvedre épp úgy, épp oly önfeledten, mint egykor kisgyermekként. Merülj az óceán mélyére és persze önmagadba. A tapasztalat semmihez sem fogható.

Fotó: Alexandra
Fotó: Alexandra

3. A harmónia színei a varázslatos és lenyűgöző felnőtt kifestő

A harmónia színei című felnőtt kifestővel könnyedén kikapcsolhatod mindennapi gondjaidat. Lazulj el az elmélyült alkotás nyugodt perceiben. Válassz hangulatod szerint a lenyűgöző állatminták közül, a zavaró gondolatok kizárásával pedig csodaszép rajzokat alkothatsz.

Fotó: Bookline
Fotó: Bookline

4. Színezd ki az emlékeid a legkülönlegesebb felnőtt színező

A Színezd ki az emlékeidet könyv nem csupán színezőkönyv. Különleges emlékkönyv is egyben, amelybe kedvenc fotóidat ragaszthatod, sőt azokat úgy díszítheted, ahogy neked a legjobb tetszik. Így olyan színezőkönyvet készíthetsz, amilyen másoknak egészen biztosan nincs. A legszebb ajándékok egyike lehet ez a különleges könyv.

Fotó: Líra
Fotó: Líra

5. Vadaskert az állati felnőtt színező

Káprázatos képeket készíthetsz a nagyon aprólékosan kidolgozott rajzokból a Vadaskert felnőtt színezőkönyv segítségével. A teljes kikapcsolódást követően pedig az elkészült rajzokat a perforált lapoknak köszönhetően könnyedén kitépheted a könyvből, így a legszebb képeket bekeretezve kiteheted a falra, az asztalodra.

Fotó: NL Könyvklub

Olvass még felnőtt színezőkről az NLCafén

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top