Szabadidő

Nick Vujicic az iskolai zaklatások miatt jön Magyarországra

Nick Vujicic idén az iskolai zaklatások és bántalmazások ellen indított kampányt Stand strong! címmel, ennek kapcsán látogat el hazánkba is.

Nick Vujicic, a kéz és láb nélkül született világhírű motivációs tréner és prédikátor a Nem Adom Fel Alapítvány meghívására érkezik ismét Magyarországra és tart előadásokat 2016. szeptember 21–22-én.

Ezúttal nem csak azoknak az iskoláknak, diákoknak és tanáraiknak lesz lehetőségük meghallgatni Nick Vujicic előadását, akik személyesen el tudnak menni a Tüskecsarnokba, hanem minden iskola regisztrálhat, és ingyenesen bekapcsolódhat a szeptember 22-i előadás élő, online közvetítésbe.

Nick Vujicic újra Magyarországra jön

“Most egy olyan kampányt indítottunk útjára, melyben azoknak a fiataloknak szeretnénk bátorítást adni, utat mutatni, akik már az iskolában, közösségükben valamilyen formában átélték a kirekesztettség vagy megalázottság érzését, amin már én is keresztülmentem. Szeretném megmutatni számukra, hogyan lehet ebből a helyzetből felállni, hogy lehet a nehézségeket lehetőséggé alakítani. Maradj erős! Ez az üzenetem. Amikor megkísért annak a lehetősége, hogy feladd az álmaidat, küzdj még egy napig, még egy hétig, még egy hónapig és még egy évig! Elámulsz majd, mi történik, ha csak azért sem dobod be a törülközőt” – mondta el online sajtótájékoztatóján Nick Vujicic.

Nick 2013-as budapesti előadásán mi is ott jártunk, az arról készült beszámolónkat itt olvashatod.

További Nick Vujicic témájú cikkek az NLCafén

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top