Szabadidő

Minden, amit a Red Hot Chili Peppers budapesti koncertjeiről tudni lehet

Budapesten dupla koncerttel indítja az őszt a Red Hot Chili Peppers. Hogy fergeteges hangulatra számíthatunk csütörtökön és pénteken, az biztosra vehető, ahogyan az is, hogy az új lemez dalai mellett a legnagyobb slágerek is felcsendülnek majd. Íme, egy kis ízelítő.

A budapesti koncertre már májusban pillanatok alatt elkeltek a jegyek. Horroráron ugyan, de néhány VIP belépő még gazdára vár a csütörtöki és pénteki Red Hot Chili Peppers előadásokra. Az ősz nyitányaként fellépő zenekar vadonatúj, The Getaway lemezére felvett dalok mellett remélhetően a legnagyobb slágerek is felcsendülnek majd.

Ízelítőül egy kis koncertfeeling a Red Hot Chili Peppers videójából

A zenekar tagjaitól a jótékonyság sem áll távol, mi sem bizonyítja jobban, mint hogy lelkes támogatói a gorillákat védő alapítványnak. Koko a kedvencük, aki ahogyan gitározik, nemcsak a Red Hot Chili Peppers tagjai szívébe lopja be magát pillanatok alatt.

Humorból kifogyhatatlan a Red Hot Chili Peppers

Mert ha épp úgy esik, James Corden amerikai tévés showmannel egy autóban, ruhátlanul mókáznak a fiúk. Hangoljatok a szeptember 1-jei és 2-i fergeteges Red Hot Chili Peppers-koncertekre velünk.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top