Szabadidő

Ezt a videót megkönnyezed – csatornába szorult csöppnyi kutyusokat mentettek

Nem kis feladatot kaptak szombaton a szolnoki Életjel Mentőcsoport munkatársai. A város egyik családi házának csatornájába szorult csöppnyi újszülött kutyusokat mentettek. Megható pillanatok következnek, melyeket nehéz könnyek nélkül végignézni.

Egy kocsibejáró alatti átfolyóban adott életet kicsinyeinek egy kutya Szolnokon. A lakók és az önkormányzat kérte az Életjel Mentőcsoportot, hogy segítsenek a bajba jutott kutyacsaládon.

Ahogyan Turi László a mentőcsoport elnök-parancsnoka a ma.hu kérdésére elmondta: “A kiskutyákhoz a beton áttörésével jutottunk, így sikeresen kiemeltük a hat picit, majd kicsalogattuk az anyukájukat is. A Közterület-fenntartó egy munkatársa mindvégig biztosította a munkavégzést.”

A kutyusokat a szombati mentést követően gondos gazda fogadta be, az átfolyó helyreállítását pedig a szolnoki önkormányzat városfenntartási osztály vállalta magára.

Íme, az újszülött kutyusok mentéséről készített fotók…

Megnézem
Összes kép (1)

Fotók: Életjel Mentőcsoport

…és videó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top