Szabadidő

Strand Fesztivál: felrobban Zamárdi a jó hangulattól

Már dübörög Zamárdiban a nyár utolsó nagy balatoni bulija, a Strand Fesztivál. A szombatig tartó eseményen főként fiatal magyar előadók lépnek fel és néhány külföldi banda.

Már negyedik éve rendezik meg Zamárdiban a Strand Fesztivált, ahol főként fiatal hazai együttesekkel találkozhat a kilátogató, a nemzetközi mezőnyt brit és holland csapatok erősítik. Az eseményt a Volt Produkció és a Petőfi rádió rendezi.

Strand Fesztivál: Felrobban Zamárdi a jó hangulattól

Az ismertebb magyar zenekarok közül fellép Zamárdiban a 25 éves Quimby, a Tankcsapda, összeáll a KFT is, lesz Belga, Hiperkarma, Szupernem, Kiscsillag, énekel Péterfy Bori és bandája is. A fellépők között találjuk még Rúzsa Magdit, a 30Y-t, a Margaret Island-et, a Vad Fruttikat és a Punnany Massifot is, vagy akár a Wellhellót, és még rengeteg előadót.

A külföldieket többek közt Tom Odell, a Hurts, Caro Emerald és a The Propertys képviseli.

Aki nem tud kilátogatni a fesztiválra, szinte mindegyik koncertet élőben nézheti a fesztivál Youtube csatornáján.

A fesztiválon a mostanság elterjedt Festival Pay és PayPass képes bankkártyákkal lehet fizetni. A napijegy 9500 forint, a bérletet 25.990. VIP napijegy 12.990 forint.

A fesztivál szombatig tart. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top