Szabadidő

Megérkezett a legkényelmesebb matrac – kutyáknak

Kedvenceinknek is jár a kényelmes, pihe-puha fekhely, ezért a híres matracgyártó, a Casper már elő is rukkolt a kimondottan kutyák számára kifejlesztett kímélő és komfortos matraccal.

Kutyának lenni még sosem volt ilyen jó, pontosabban olyan kutyának, akinek a gazdái megveszik a Casper méregdrága kutyamatracát! A legendás amerikai matracgyár eddig főleg arról volt híres (már azon túl, hogy elég jó matracokat csinál), hogy kifejlesztette a kimondottan szexre tervezett ágybetétet, de most még talán ezt is sikerült felülmúlniuk a kisállatok részére megálmodott matraccal.

Megérkezett a legkényelmesebb matrac - kutyáknak

A kényelmes kutyamatrac háromféle méretben érkezik: a legkisebb 125 dollárba, a közepes méretű 150 dollárba, a nagy pedig 225 dollárba kerül. A matrac valamivel erősebb anyagból készült, mint az embereknek szánt darabok, de még így is pihe-puha fekhelyet biztosít a kutyáknak – hála a speciális memóriahabnak. 

Persze a kisállatluxus nem túl olcsó mulatság, de mivel a kutyák napjuk jelentős részét amúgy is alvással töltik, ennyi igazán kijár nekik.

PureWow

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top