Szabadidő

Erről beszélt a CNN-nek Hosszú Katinka

Soha nem fordult elő, hogy a neves CNN Televízió magyar sportolóval készítsen interjút. Háromszoros olimpiai bajnok úszónőnk, Hosszú Katinka ebben is kivételnek számít. Csodás.

Magyar sportolóval ilyen még soha nem fordult elő. Háromszoros olimpiai bajnok úszónőnk, Hosszú Katinka a CNN Televíziónak adhatott interjút.

Katinkát a CNN az olimpia egyik legnagyobb sztárjának nevezi, aki férjével együtt három olimpiai aranyérmet és egy ezüstöt nyert. Katinka elmondta, “fantasztikus érzés megosztani a sikert azzal, akit a legjobban szeretsz”.

London után kezdtek férjével, Shane Tusuppal együtt dolgozni, a kemény munka kifizetődött, meghozta számukra az eredményeket, az áhított olimpiai bajnoki címet. Sokan bírálják Shane-t, Katinka ugyanakkor mindenkor csak pozitívan nyilatkozik társáról és edzőjéről, aki nélkül nem érhetett volna fel a csúcsra.

Úszónőnk a CNN-nek adott interjúban elmesélte, nagypapája figyelt fel kivételes vízfekvésére, aki már kislányként bízott abban, hogy unokája egyszer olimpiai bajnok lehet. Hosszú Katinka a legboldogabb, hogy a jóslat bevált, hiszen ennél különlegesebb élményt nagyapja számára el sem tud képzelni.

Nézd meg a teljes eredeti interjút, amit Hosszú Katinka a CNN-nek adott

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top