Szabadidő

Augusztus 20: 5 szuper program vidéken

Ismét remek programok lesznek országszerte augusztus 20-án. Összegyűjtöttünk ötöt a vidékiek közül. Igyekeztünk úgy válogatni, hogy mindenki megtalálhassa a kedvére valót!

Debreceni virágkarnevál

Mi mással is lehetne kezdeni az augusztus 20-ai programajánlót, mint a nagy klasszikussal? A debreceni virágkarnevál idén 50 éves. Amit 9 napos fesztivállal ünnepelnek, ráadásul nagy változások is várhatók, ugyanis most először halad majd a menetben elektromos meghajtású virágkocsi. Ezt legalább egyszer mindenkinek látnia kell. Aki idén esetleg nem tud személyesen ott lenni, az is megnézheti, ugyanis a felvonulást augusztus 20-én élőben közvetíti a Duna Televízió.

Bor és kenyér ünnepe – Siófok

A kenyér ünnepe alkalmából változatos programokkal várják az érdeklőket a siófoki hajóállomásnál augusztus 18 és 21. között. Lesznek gasztronómia és kulturális programok, na és rengeteg koncert és remek hangulat augusztus 20-án pedig a tűzijáték sem maradhat el. lesz bor és kenyérszentelés és kiderül az is, hogy melyik lesz Siófok város bora.

 Szent István Napi Fesztivál – Esztergom

Immár hagyomány, hogy Esztergomban fergeteges koncertekkel és tűzijátékkal ünneplik az államalapítás ünnepét. Idén fellép többek között a Tankcsapda, Caramel, a Ladánybene 27 és Deák Bill Gyula is. A fesztivál többnapos, nemcsak augusztus 20-án, hanem augusztus 12-13-án is voltak, és 19-én is lesznek koncertek. A jegyek 1700 és 3000 Ft közötti áron kaphatók.

Augusztus 20. Ünnepség, Család, Szórakozás – Győr

Győrben ingyenes zenei fesztivállal ünneplik augusztus 20-át. A buli már augusztus 18-án elkezdődik. Ott lesz például Kis Grofó, Szikora Róbert és az R-go, Kasza Tibi és Dj Dominique is. A helyszín a Marcalváros határán található Cirkusz tér.

Szent István Napi Várjáték – Hollókő

Aki augusztus 20-án Hollókőre látogat, egy kicsit visszarepülhet a középkorba. A hollókői várnál ugyanis harcosokkal, boszorkányságokkal és mutatványosokkal várják az érdeklődőket. Ezeken kívül lesz reneszánsz zene és királyi lakoma is. Időutazásra fel!

Még több augusztus 20 az NLCafén

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top