Szabadidő

Müller Pétert is meghallgathatod a II. ÉletMiNŐség Fesztiválon

Müller Pétert, Laár Andrást és több más népszerű előadót is meghallgathatsz az ingyenes II. Életminőség Fesztiválon, melynek központi témája a férfi és női szerepek, a harmonikus párkapcsolat. Máris írjátok be a naptárba: Ferencvárosi Művelődési Központ, szeptember 25-én!

A II. ÉletMiNŐség Fesztiválon számtalan érdekes előadást hallgathatsz meg a nők és férfiak harmonikus kapcsolatáról, a női-férfi szerepről, párkapcsolati kérdésekről és a boldog családi élettől. A fókuszban a női életminőséget meghatározó témák, a női-férfi egység, a szeretet és maga a női minőség áll.

Az ingyenes fesztiválon Müller Péter íróval, Laár András sokak “Besenyő Pista bácsijával” és dr. Darnói Tibor holisztikus orvossal is találkozhatsz. Meghallgathatod a határait minden évben újabb kihívásokkal feszegető Schirilla Györgyöt, Gecsey Enikő táncművészt és Redeneczki Mária humoristát is.

A szórakozás, a kikapcsolódás, a feltöltődés és persze a sok hasznos tanács a 2016. szeptember 25-én megrendezésre kerülő fesztiválon garantált.

A II. ÉletMiNŐség Fesztivál szervezői a gyerekekről sem feledkeztek meg. Amíg szüleik az érdekes előadásokat hallgatják, addig a kicsiket Süsü, a sárkány szórakoztatja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top