Szabadidő

Mindent a 2016-os Strandok Éjszakájáról

Strandok Éjszakája július utolsó hétvégéjén már hetedik alkalommal. Ne maradj le az év egyik legnagyobb dobásáról, fürdőzz, bulizz éjszaka országszerte a nagyobb strandokon, uszodákban, fürdőkben.

A Strandok Éjszakáját 2009-ben első alkalommal mindössze két fürdő, a budapesti Dagály és a Palatinus részvételével rendezték meg. Azóta a Magyar Fürdőszövetség minden évben sort kerít a rendezvényre, amely egyre nagyobb tömeget vonz, és egyre több strand jelzi részvételi szándékát.

2015-ben már több mint 50 ezren fürdőztek a zárást követően az ország számos pontján. Idén sem lesz ez másként. Miért ne csobbanhatnál a Strandok Éjszakáján te is? Ha mindig is kíváncsi voltál, vajon milyen lehet forró nyári éjszaka, záróra után strandolni, 2016. július 29-én, pénteken magad is kipróbálhatod.

Az országos programhoz csatlakozó fürdőkben a Strandok Éjszakáján a legtöbb helyen éjfélig lubickolhatsz, részt vehetsz a különböző izgalmas, zenés és szórakoztató programokon. A belépődet pedig kedvezményesen válthatod meg.

Ugye, meggyőztünk, hogy ott a helyed a Strandok Éjszakáján július utolsó hétvégéjén?

Olvass még strand témában az NLCafén

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top