Szabadidő

Még Rihannánál és Beyoncénál is érdekesebbek a pokémonok

A Pokémon Gó-s őrület túlnőtt az olyan sztárokon is, mint Beyoncé és Rihanna.

A napokban két felvétel is sokkolta a Pokémon Go-őrülethez egyébként már egészen hozzászokott internet népét. Ugyanis a virtuális lények keresése már nem csak délutáni program, vagy unaloműző egy végtelenségbe nyúló értekezleten – az addikció már odáig terjed, hogy a pokémon- és Beyoncé-rajongók már az énekesnő egy koncertjén is inkább az XP-gyűjtéssel vannak elfoglalva.

Még Rihannánál és Beyoncénál is érdekesebbek a Pokémonok

Hasonlókat jelentettek egy Rihanna-koncertről is, szóval úgy tűnik, már ő sem üti meg a rajongók ingerküszöbét. Azon túl, hogy ez etikai kérdéseket is felvet – például hogy illik megtisztelni egy művészt, aki éppen előad –, az is érthetetlen, hogy egy drága koncertjegyet kifizető néző miért nem arra koncentrál, amiért a pénzét adta.

Még Rihannánál és Beyoncénál is érdekesebbek a Pokémonok

Ha ilyen szintű az addikció, már eleve baj, de az isten szerelmére, legalább Rihannáékat ne alázzuk már meg annyira, hogy digitális szörnyecskékhez hajigáljuk a labdát, mikor tőlünk néhány méterre énekelnek.

Kotaku

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top