Szabadidő

Megható: így vigasztalta a kislány a síró hajléktalant

A tündéri hatéves kislány nem tudta megállni, odament a síró hajléktalan férfihoz.

Hihetetlenül megható fotó kering a neten: egy alig hatéves kislány jóságos mosollyal tekint le egy könnyes szemű hajléktalanra, miközben egymás kezét fogják. A kislány Janiyah Lewis, aki épp édesanyjával vásárolgatott egy drogériában, mikor megpillantotta a földön ülő, síró férfit.

Megható: jószívű kislány vígasztalta a síró hajléktalant 

A kislány gondolkodás nélkül odalépett a férfihoz, és azt mondta neki: “Jó napot! Nagyon szép, napsütéses nap van, egyáltalán nem is esik. Miért nem mész haza, olyan koszos a föld?”

A férfi ekkor elmondta, hogy azért, mert nincs otthona, a kislány pedig teljesen elszomorodott ettől. Janiyah ekkor odaadta üdítőjét a férfinak, és kért édesanyjától némi pénzt is, majd azt is átnyújtotta, hozzátéve, hogy egy közeli McDonald’s-ban vehet belőle ételt.

A kislány állítólag annyira szívén viseli a hajléktalanok sorsát, hogy anyukája segítségével már GoFundMe oldalt is létrehoztak, ahol ételre és ruhákra gyűjtenek az utcákon élő emberek számára.

Today

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top