Szabadidő

Hosszú Katinka nagy bejelentést tett

Hosszú Katinka a riói olimpia után is szeretne férjével-edzőjével példamutató értékeket képviselni, ezért komoly döntésre jutott.

Hosszú Katinka úszócentrumot alapít szeptemberben, amely az Iron Aquatics nevet viseli majd. Az olimpiára készülő úszónő elmondása szerint ez egy olyan hely, ahol a sportolók jó hangulatban tudnak készülni az általuk kigondolt módszerekkel – írja az mno.hu.

Ez a terv nem az úszópályafutásom végét jelenti. Szeretnék ott lenni a 2020-as és esetleg a 2024-es olimpián is. Ehhez elengedhetetlen, hogy olyan kiváló edzőm van, mint Shane Tusup. Sok esetben ő nem kap annyi elismerést, amennyit megérdemelne, de vele olyan edzésprogramot alakítottunk ki, amelynek segítségével világelső lettem” – hangsúlyozta Hosszú Katinka.

Hosszú Katinka még azt is elárulta, hogy ezt a programot használják fel az új úszócentrum kialakításakor, leendő edzőiket pedig folyamatosan továbbképzik. A centrum vezetője Darren Ward lesz.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top