Szabadidő

Legyen gondtalan nyara: bízza a bevásárlást a Tescóra!

Folyósra olvadt a jégkrém? Levet engedett a cseresznye? Megromlott a joghurt a hosszú út alatt?

Nyáron, a nagy melegben sokunknak okoz problémát az áruházakban vásárolt élelmiszerek hazaszállítása. A Tesco legdinamikusabban fejlődő szolgáltatásának, az Online Bevásárlásnak köszönhetően nemcsak időt és energiát spórolhatunk, de biztonságban is tudhatjuk a megrendelt termékeket. Az áruházlánc a nyári időszakban 18.999 forint feletti vásárlás esetén ingyenes házhoz szállítást biztosít, amennyiben az 1000nyar kódot használjuk rendelésünkkor.

Legyen gondtalan nyara: bízza a bevásárlást a Tescóra!

Nyáron sok olyan terméket vásárolunk, amelyek hazaszállítása kényelmetlen lehet, gondoljunk csak a könnyen olvadó fagyasztott gyümölcsökre, a több liter ásványvízre, vagy a nehéz görögdinnyére. A Tesco Online Bevásárlás szolgáltatásának segítségével az általunk vásárolt termékek a hűtött szállítóautónak köszönhetően tökéletes állapotban érkeznek meg hozzánk. 2016. szeptember 12-éig ráadásul nemcsak a cipekedést, de a házhoz szállítás költségét is átvállalja a Tesco: 18 999 forint feletti vásárlás esetén az 1000nyar elektronikus kuponkód használatával 1000 forintos kedvezményt biztosít az áruházlánc, ami fedezi a kiszállítás költségét, ezt a kódot pedig annyiszor használhatjuk fel, ahányszor csak szeretnénk.

Legyen gondtalan nyara: bízza a bevásárlást a Tescóra!

A szolgáltatás előnyeit a nyaralás alatt is élvezhetjük, hiszen kényelmesen, akár a strandon vagy a medence partján is elintézhetjük a bevásárlást az okostelefonunkról. A bevasarlas.tesco.hu oldalon 20.000 élelmiszer, vegyi áru és háztartási cikk közül választhatjuk ki a kívánt termékeket, majd 5 egyszerű lépésben adhatjuk le a rendelést. A nyaralásból hazafelé tartva pedig nem szükséges még egy áruházat is útba ejtenünk, hiszen a Tesco Online Bevásárlásnak köszönhetően akár három hétre előre megrendelhetjük a szükséges termékeket, így nem az üres hűtő vár majd minket otthon.

Legyen gondtalan nyara: bízza a bevásárlást a Tescóra!

A szolgáltatás Szegeden, Győrben, Székesfehérváron, Velencén, Gárdonyban, Sárszentmihályon, Úrhidán, Szabadbattyánban, Sukorón, Pákozdon és Kápolnásnyéken érhető el, ezeken a településeken személyes átvételi ponton is ingyenesen hozzájuthatunk az online leadott rendeléseinkhez. Ha augusztus 31-ig épp a Balatonon nyaralunk, a Tesco napi két alkalommal Siófokra is kiszállítja a rendelések alapján összeállított csomagokat, melyeket a siófoki áruház parkolójában vehetünk fel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top