Szabadidő

Örökbefogadása óta szünet nélkül mosolyog a kutya

Erőtlenül és csontsoványan kóborolt az utcán, mikor belebotlott leendő gazdájába. Jon először a régi gazdit kezdte keresni, de aztán úgy döntött, megtartja a kedves jószágot.

Bár a pitbull egyike azon fajtáknak, ami még a legnagyobb kutyabarátokat is képes megosztani, Brinksre szerencsére csak kevesen mondanának nemet. A jólelkű pitbullt gazdája, Jon az utcán csavarogva találta, rettenetes állapotban.

Örökbefogadása óta szünet nélkül mosolyog a kutya

Jon a Bored Pandának elárulta, a csontsovány, kimerült Brinksre akkor talált rá, mikor kutyáját, Demót sétáltatta. “Már az első pillanatban kiderült, hogy Brinks nagyon kedves kutya. Azonnal barátkozni kezdett Demóval és a közös sétánk alatt el se mozdult mellőle.” Jon hozzátette, eleinte még kereste a pitbull eredeti gazdáját, de ezt végül feladta.

Örökbefogadása óta szünet nélkül mosolyog a kutya

“Rövid idő alatt annyira a szívemhez nőtt ez a csupa mosoly kutyus, hogy rájöttem, képtelen lennék megválni tőle.” Az érzés, nagyon úgy tűnik, kölcsönösebb már nem is lehetne: Brinks azóta képtelen felhagyni a mosolygással, mióta Jon örökbefogadta őt.

Olvass még több kutyás történetet az NLCafén: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top