Szabadidő

Életmentő meglepetéssel készült kedvenc postásának a nyolcéves kisfiú

Carmine úgy gondolta, a Virginiát letaroló hőségben minden, számára fontos emberre figyelnie kell. Még a postásra is.

Miközben nálunk épp csak visszatért a nyár a hétvégi gigantikus esőzés után, az Egyesült Államokban, Virginiában hetek óta elviselhetetlen a hőség. Olyannyira, hogy napközben mostanra teljesen megszokottá vált az olykor 40 fokot is meghaladó hőmérséklet írja a Today.com amerikai hírmagazin.

Életmentő meglepetéssel készült kedvenc postásának a nyolcéves kisfiú

A meteorológusok nem győzik figyelmeztetni a lakosságot, hogy gondoskodjanak a megfelelő folyadékpótlásról, és hogy még csak véletlenül se töltsenek túl sok időt a tűző napon. Az üzenet eljutott a nyolcéves Carmine-hoz is, aki úgy döntött, nemcsak szűken vett családjáról, hanem minden, számára fontos emberről gondoskodni fog. Így a postásukról is.

Hogy megóvja a hőségtől, a kisfiú egy hűtőtáskában energiaitalt és hideg üdítőt készített ki a postásnak, aki a házhoz érve nem győzött hálálkodni a figyelmességért. Az anyuka videóra vette a férfi reakcióját, majd a beleegyezésével megosztotta a személyes Facebook-oldalán is. Mondanunk se kell, a videó azóta szárnyal az interneten: mostanáig több ezer lájkot és kommentet kapott.

 

Olvass még többet kedves gesztusokról az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top