Szabadidő

Újabb tévécsatorna indul: péntektől M5 HD

Péntektől újabb csatornával bővül a hazai televíziós kínálat. Igaz, egyelőre csak tesztüzemben, de elindul a vadonatúj M5 HD. Az ötödik közszolgálati csatorna augusztus 1-jétől az ország teljes területén elérhető lesz. Sőt, az olimpiát is már ezen nézhetjük.

Augusztus 1-jétől már az egész országban ingyenesen elérhetővé válik a legújabb közszolgálati csatorna, az M5 HD. A tesztadásokat ugyanakkor már július 15-én, pénteken kezdik sugározni. A programátrendezések miatt perces műsorkiesés a következő napokban a többi közszolgálati csatornán is előfordulhat.

Az M5 HD csatorna az indulást követő időszakban – az M4 Sport mellett – a riói olimpiával párhuzamosan futó sporteseményekről közvetít, de sugározza majd élőben a magyar sportolók olimpiai versenyeit is. Riót követően a magyar televíziózás történetében először, az M5 HD a teljes paralimpiai programot tűzi műsorára.

Szeptember végétől alakul ki a Mindig Tv új csatornájának végleges programja, így elsősorban oktatási, kulturális és ismeretterjesztő műsorokkal szórakoztatja majd a nézőket.

A vadonatúj M5 HD csatorna

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top