Szabadidő

Mindent a 2016-os Sziget Fesztiválról

Ha szeretnél képben lenni a 2016-os Sziget fesztiválról, akkor jó helyen jársz. Összegyűjtöttünk az idén a Szigetről megjelent anyagainkat, hogy mindent megtalálj egy helyen!

2016-os Sziget Fesztivál augusztus 10 és 17 között zajlik. A bérletek rekord sebességgel fogynak. Az 5 napos bérletekből már teljesen kifogytak, és állítólag már elfogyott az egyhetes bérletek 92 %-a is. Ennek, amellett, hogy az emberek imádják a Sziget fesztivált, az lehet a másik oka, hogy borsos ára ellenére a heti bérlet a legkedvezőbb konstrukció, augusztus 1. délig 82 ezer Ft (utána 85 ezer). Napijegyet 18 ezer forintért lehet kapni, ami augusztus egytől 19900 forintra emelkedik majd.

 Idei sztárfellépők a Szigeten

Mindent a 2016-os Sziget Fesztiválról

Környezetvédelem és fokozott biztonsági intézkedések

A 2016-os Sziget Fesztiválon telt házra számítanak. Mint a Sziget alapítója és ügyvezetője, Gerendai Károly sajtótájékoztatóján elmondta, idén kiemelt hangsúlyt fektetnek, kitiltják a műanyag zacskókat a kereskedők kelléktárából. Mivel a fesztiválokon sajnos fokozott a terrorveszély, ezért  nagyon megszigorítják a belépést a 2016-os Sziget Fesztiválra. Az egyik fő újdonság a beléptetésnél lesz, már nem elég csak egy vouchert bemutatni, hanem egy személyi okirat is szükséges a belépéshez. A szervezők így összekötik a karszalagszámot a személyes adatokkal, ezzel kiszűrve az illetéktelen vagy fenyegetést jelentő személyeket.

Mindent a 2016-os Sziget Fesztiválról

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top