Szabadidő

Balaton Sound: Nem erőszakolták meg a DVBBS öltözőjében talált lányokat

A rendőrség a Balaton Soundon történt eset ügyében négy külföldi férfit állítottak elő, nem tudni, hogy a DVBBS érintett-e.

Úgy tűnik, szerencsére szexuális erőszak gyanúja nem merült fel azoknál a lányoknál, akiket eszméletlen állapotban találtak a Balaton Soundon a kanadai DVBBS öltözőjében.

A rendőrség közleménye szerint a siófoki rendőrök vasárnap négy, a Balaton Sound fesztiválon részt vevő külföldi férfit állítottak elő a helyi rendőrkapitányságra, akiknél a ruházatuk átvizsgálása alkalmával kábítószergyanús anyagot találtak. Hármuk esetében a kábítószer-gyorsteszt pozitív eredményt jelzett, így őket  a nyomozók kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként, egy személyt pedig tanúként hallgattak ki. A férfiak az eljárás további szakaszában szabadlábon védekezhetnek.

A rendőrség szakértők bevonásával folytatja a nyomozást, amelynek során – a rendelkezésre álló adatok alapján – szexuális erőszak gyanúja nem merült fel. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top