Szabadidő

3 Hajdu Szabolcs-film, amit most azonnal nézz meg!

Egy exkluzív bordélyház perverz vendégei, a minden szabályt felrúgó Tamara és a kisfiú, aki nem biztos, hogy tornász akar lenni.

Hajdu Szabolcs filmje, az Ernelláék Farkaséknál című nyerte a versenykategória fődíját Karlovy Varyban. Nagyon kíváncsi vagyok már a filmre, nekem bejön az előzetese, súlyosan aktuális konfliktusra épül.

Na, de ha esetleg nem láttátok ezt a három Hajdu Szabolcs-filmet az elmúlt 15 évből, pótoljátok be!

 1. Bibliothéque Pascal

 A legerősebb darab – legalábbis szerintem. Mona szeretné a lányát visszakapni, ezért a szociális munkásnak elmeséli az élettörténetét: így látjuk mi is őt. A fantázia megszépíti a valóságot.

2. Tamara

“Szerelmes vagy Krisztiánba? Akkor miért lovagolsz rajta a porban, miért fojtogatod dróttal?…”  Még egyetemista koromban láttam Hajdu Szabolcs Tamaráját, és nekem akkor tetszett, egy nagy mese. 

3. Fehér tenyér

Most, hogy újra néztem az előzetesét is, kiráz a hideg. Hajdu Szabolcs öccsének életéből merítette az ihletet: a rendszerváltás előtti tornászvilág rettenetes közegét mutatja be. Nagyon szeretnéd megmenteni a főhőst…

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top