Szabadidő

Szupercuki videó: reggelikészítő gépet épített két nyugdíjas a feleségének

Két brit öregúr időt és energiát nem kímélve olyan gépezetet épített, amit még Tom & Jerry, de még a Gyalogkakukkra vadászó prérifarkas is megirigyelne.

Peter Browne és Mervyn Huggett több mint 1000 órát dolgozott a különös szerkezet elkészítésén, amely képes kávét vagy teát főzni, kenyeret pirítani, elkészíteni a tökéletes lágytojást, sőt még az újságot is kihelyezi az asztalra.

A két öregúr először a Meccano nevű építőjátékból készítette el az eszköz prototípusát, majd amikor látták, hogy működik, életnagyságban, alumínium váz segítségével állították össze.

Az eszközön ki lehet választani, hogy teát vagy kávét szeretnénk-e a reggeli mellé az izgő-mozgó gépezet pedig ez alapján készíti el a választott italt.

Az alapvető szándék az volt, hogy megnevettessük az embereket” – mondja Browne az itt is látható videón. “Szóval viccesen kell kinéznie, de működnie is kell.”

Az ezermesterek még arra is gondoltak, hogy a reggeli után egyetlen gombnyomással le lehessen takarítani az asztalt, igaz, ehhez nem érdemes a legdrágább családi porcelánt használni.

További vicces videók az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top