Szabadidő

4 ingyenes nyári fesztivál – programkavalkád a Balaton körül

Ha nyár, akkor Balaton. És ha Balaton, akkor nyári fesztiválok. Négy ingyenes programot találtunk a gasztronómia és a borászat, illetve a tánc és mozgás jegyében. Igazítsd a nyaralás időpontját a kihagyhatatlan balatoni fesztiválokhoz.

Ingyenes nyári fesztiválajánlatainkat kiegészítjük a helyszínekre mutató térképekkel. Mindezt tesszük azért, hogy még egyszerűbben eljuthassatok a rendezvényekre, sőt magatok tervezhetitek meg az odavezető útvonalat is. Önfeledt nyári szórakozást kívánunk.

1. Boglári Parti Pezsgés Fesztivál

A Balatonbogláron második alkalommal megrendezendő fesztiválon a legismertebb balatoni borászatok legfinomabb pezsgőit, gyöngyöző- és habzóborait kóstolhatjátok meg, miközben a szuper hangulatról a Party Band, a SoulBlaster és a SuperStereo fesztiválzenekarok gondoskodnak.

 

Játssz velünk, és nyerj jegyeket a KULTKIKÖTŐ előadásaira! Kapcsolódj ki Hernádi Judit zenés estjén, vagy nevess egy jót a Mr. és Mrs. című komédián Pindroch Csaba és Verebes Linda előadásában!

4 ingyenes nyári fesztivál - programkavalkád a Balaton körül
 

 

A háromnapos Parti Pezsgés Fesztivált 2016. július 8–10. között rendezik meg. A széles programkínálatban szuper koncertek, önfeledt nyári kikapcsolódás vár rátok.

2. Gyenesdiási Keszegfesztivál

Halimádóknak ajánljuk elsősorban a keszegfesztivált, ahol egészen biztosan nem a “balatoni hekket” kínálják, hanem valóban a tóból fogott mennyei sült keszeget. A kétnapos programkavalkád számtalan műsorral készül, ahol még a legkisebbek sem fognak unatkozni. Irány tehát a Gyenesdiási Keszegfesztivál 2016. július 9–10-i hétvégén a Piac tér területén.

3. Strand Fesztivál Fonyódon

2016. július 16–17-én rendezik meg az elmúlt évben már óriási sikert aratott  Strandfesztivált Fonyódon. Ez a nyári hétvége garantáltan a mozgás, a tánc, a pezsdítő latin zenék jegyében telik. A gyerekfitnesztől kezdve az akvazumbáig számtalan program vár a Balaton Sándortelepi strandján.

4. Bor- és Csemegeszőlő Fesztivál Vonyarcvashegyen

Mennyeien zamatos csemegeszőlőt kóstolhatsz 2016. augusztus 17–20. között Vonyarcvashegyen, ahol a programajánló szerint elsősorban a bornak és a szőlőnek hódolnak majd. És hogy a bor is könnyebben csússzon, ízletes ételekkel is várnak a balatoni település rendezvény terén az immáron 10. gasztronómiai fesztiválon.

Olvass még nyári programokról, fesztiválokról az NLCafén

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top