Szabadidő

Foci-Eb: itt lehet ünnepelni a hazaérkező magyar csapatot

Hétfő délután már itthon ünnepelhetjük a franciaországi hősöket. Megvan a helyszín is, ahol a drukkerek találkozhatnak a válogatott tagjaival.

Ma kora délután indul haza a magyar válogatott gépe haza Nizzából, és nagyjából 5 órakor száll majd le. A szurkolók 18 órakor a Hősök terén köszönthetik a franciaországi labdarúgó-Európa-bajnokságon nyolcaddöntős magyar csapatot, és találkozhatnak a válogatott és a szakmai stáb tagjaival.

A magyar válogatott hajnali 4 óra körül ért vissza a tourrettes-i bázisra, sokat tehát nem pihenhettek a futballisták.

Elveszített mérkőzés után senki sincs feldobva, csalódottak voltak a játékosok, néma csend volt az öltözőben, de mára kitisztulnak a fejek. A játékosok már tegnap este is tudták, hogy jól szerepeltek és büszke rájuk az egész ország. Ma megtapasztalják, mit éltek át az otthoniak az elmúlt három hétben” – mondta Szabó Gergő, a magyar labdarúgó-válogatott sajtófőnöke a Class FM Morning Show című műsorában.

Szépen szerepelt a csapat

Az Európa-bajnokságon 44 év után szerepelt magyar válogatott 5 pontjával veretlenül nyerte meg az F csoportot Izland, Portugália és Ausztria előtt, majd vasárnap este a toulouse-i nyolcaddöntőben 4-0-ra kikapott a nemzetközi szövetség (FIFA) világranglistáján második Belgiumtól.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top