Szabadidő

150 ezer látogatót várnak a VOLT Fesztiválra

Még soha nem volt ekkora érdeklődés a június 29-én kezdődő soproni VOLT Fesztivál iránt, mint az idén. A bérletek elővételben elfogytak, a szervezők 150 ezer látogatóra számítanak az Európa legjobb fesztiváljának választott rendezvényre.

A Telekom VOLT Fesztivál újra történelmet ír, ugyanis egy héttel a kapunyitás előtt az óriási érdeklődésnek köszönhetően minden bérlet elfogyott. Azt már tudni lehetett, hogy a péntek telt házas lesz, mostantól pedig azzal is érdemes számolni, hogy a többi napra is csak napijegyet válthatsz.

A korábbi években soha nem fordult elő, hogy elővételben elkeltek volna a bérletek. Nyilvánvalóan a nagy érdeklődés köszönhető annak is, hogy a VOLT megnyerte Európa legjobb fesztiváljának díját.

A 2016. június 29. és július 2. között zajló fesztivál szerdai, csütörtöki és szombati programjaira válthatók még napijegyek, akárcsak a keddi nyitónapra, és a június 28-i Petőfi Zenei Díj gálára.

A VOLT Fesztivál szervezői kérik, utcai árusoktól senki ne vásároljon belépőt, mert sok a hamis jegy.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top