Szabadidő

Újabb világsikerű kiállítások a Millenárison

Ilyen még biztosan nem volt. 2 szuper kiállítást nézhetsz meg egy jeggyel a Millenárison 2016. június 22-től két hónapon át. A világ legnagyobb futballrelikviáit bemutató gyűjteményt és a 25 országban már óriási sikert aratott dinoszauruszkiállítást mindenkinek látnia kell.

Futball-lázban ég Európa, és már hazánk is újra visszakerült a kontinens foci térképére nemcsak a magyar válogatott csodás Eb-szereplésével, hanem egy káprázatos kiállítással is. Budapestre érkezett a világ legnagyobb futballrelikvia-gyűjteménye, amely bemutatja régi korok és napjaink legnagyobb játékosait, legizgalmasabb pillanatait, a legemlékezetesebb tárgyakat. Június 22-én indul a Gooól!, a világ futballtörténetének legátfogóbb bemutatója, benne természetesen a legendás Aranycsapat valamennyi elérhető relikviájával.

A Gooól! kiállításon megismerhetitek minden idők 90 legjobb játékosát, páratlan mezgyűjteményt csodálhattok meg, és persze különleges labdákat, cipőket, a csapatok dicsőségét zengő eredeti kupákat is bemutatnak.

A Gooól! kiállításon tesztelhetitek tudásotokat, mennyire vagytok szakértői a futballnak. Applikáció segítségével összeállíthatjátok saját álomcsapatotokat, és meccset is játszhattok. Sőt még nyerhettek is, hiszen a belépőjegyek egyúttal sorsjegyek is, a nyeremény a magyar válogatott egyik meze.

A Gooól! kiállítással párhuzamosan a Millenáris egy másik kiállítást is bemutat: a Living dinosaurs – Őskori állatkert tárlatát, melyet a világ eddig 26 országában nyolcmilliónál is többen láttak. Kicsik és nagyok több mint 25 fajta – eredeti nagyságú – dinoszauruszt nézhetnek meg, mozogva, hangeffektekkel még élethűbbé téve az élményt. A gyermekek interaktív módon ismerkedhetnek meg a fenevadakkal, bővíthetik ismereteiket. A dinoszauruszok mellett pedig a jégkorszak meghatározó állatait, különleges lényeit is megcsodálhatják majd.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top