Szabadidő

Én és a kisöcsém

Fergeteges humorú, könnyed nyáresti produkció vár téged is, ha jegyet váltasz a Szegedi Szabadtéri Játékok idei egyik legjobban várt produkciójára, az Én és a kisöcsémre.

A Budapesti Operettszínházból érkezik a darab július 15-én és 16-án a Dóm térre. A magyar színházak visszatérő sikerdarabja most új hangszerelésben, parádés szereposztással kerül színpadra. Olyan sztárszereplőket láthatsz a csillagtetős színházban, mint Szinetár Dóra, Dolhai Attila, Homonnay Zsolt, Jordán Tamás, Janza Kata, Szendy Szilvi, vagy épp Peller Károly. Az előadás rendezője Réthly Attila, akinek ez a debütálása a szegedi Dóm tér színpadán.

Én és a kisöcsém

A vérpezsdítően szellemes történet szerint Kató, a gazdag tápszergyáros ábrándos, aluszékony lánya férfinak öltözve az itáliai Velencéig szalad, hogy megleckéztessen egy nagyképű, nőgyűlölő fickót. Bolondos hőseink átöltözések, szerepjátékok és titkos küldetések közepette keresik igazságukat és boldogságukat. A Velence színpompás kulisszái közt játszódó történet megannyi fülbemászó, örökzöld dallammal gazdagította az operettirodalmat: felcsendül a Dóm téren a címadó zenén kívül.

Én és a kisöcsém

Hogy mi lehet a mű örök sikerének titka? Talán az, hogy ebben a darabban minden együtt van, ami a zenés előadásokat élteti – jól megrajzolt, eredeti figurák, fergeteges humorral megírt fordulatos történet, és a fent említett szellemes szövegű, örökzöld slágerek, mint például az “Egy kicsit angyal legyen, egy kicsit démon…”, a “Csa-csa-csak egy csöppet ittam, kérlek…” és a  “Ma Velence szebb, mint máskor…”. Ellenállhatatlan, felejthetetlen estének nézünk elébe!

Én és a kisöcsém

 Bővebben az Én és a kisöcsém című darabról »

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top