Szabadidő

Ismerjétek meg a kutyát, aki azért lett világhírű, mert buta

Amikor gazdái öt éve örökbefogadták őt egy floridai menhelyről, azt hitték, Stanley pontosan olyan lesz majd, mint az első kutyájuk, Karma. Aztán jött a meglepetés.

“Az interneten botlottunk a gazdikereső fotójába, és mondanom sem kell, szinte azonnal beleszerettünk” kezdi Stanley történetét gazdája, a KCN1 nevű Imgur felhasználó. Hozzáteszi, miután családjával eldöntötték, hogy örökbe fogadják a kutyát, azonnal Floridába utaztak,  személyesen meggyőződni arról, hogy a kutya egy kicsit sem agresszív.

Ismerjétek meg a kutyát, aki azért lett világhírű, mert buta

“Mikor beléptünk az ideiglenes gazdi otthonába, meglepődve tapasztaltuk, hogy Stanley a vacsoraasztal kellős közepén sziesztázik” írja a gazdi, majd azt is elárulja, az ideiglenes gazditól tudták meg azt is, hogy a nagyjából egyéves Stanley már szobatiszta, és emberekkel és állatokkal egyaránt jól kijön. “Négy napig ismerkedtünk vele, mielőtt eldöntöttük, hogy hazavisszük őt.”

A gazdi akkor még nem tudta, hogy az igazi kihívás csak ezután jön. A hosszú Imgur-posztban leírta, mivel első kutyájukat, Karmát is ők tanították az alapvető engedelmességi parancsokra, bíztak benne, hogy Stanley-nél is sikerrel járnak majd. De nem így lett: egy év után az egyetlen parancs, amire Stanley hallgatott, az ül volt.

Ismerjétek meg a kutyát, aki azért lett világhírű, mert buta

A gazdik épp ezért profi kiképzőket bíztak meg a kutya képzésével: az egyikük két hét után adta fel, arra hivatkozva, hogy a kutya nem hall. Miután kiderült, hogy a kutya hallásának semmi baja, a gazdik újabb trénert kerestek. A fiatal nő három hónapig próbálkozott sikertelenül, majd közölte a gazdikkal, hogy a kutyájuk mentálisan sérült.

Ennek immár négy éve. A gazdik azóta is próbálják megérteni kedvencük viselkedését, akitől a kihívások, a rosszalkodások és a meglehetősen furcsa berögződései ellenére se válnának meg semmiért. Mint mondják, mostanra elfogadták, hogy Stanley nem a legfényesebb elme a négylábúak között, és elismerik, nála nagyobb szíve, csak kevés állatnak van.

Olvass még többet kutyákról az NLCafé oldalán: 

  • Ezek a kutyák nem tudják, mennyire viccesen néznek ki! – fotók
  • 10 dolog, amit csak a nagy testű kutyák gazdái érthetnek – vicces fotók
  • 20 kutya, aki tökéletes munkaerő lehetne – vicces képek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top