Szabadidő

Nyári táborok 2016: 4 nem mindennapi tábor fiúknak

4 nem akármilyen nyári tábort találtunk, leginkább fiúknak, de a belevaló, vagány lányok is bátran jelentkezhetnek bármelyikre. A mozgás, az izgalmas kikapcsolódás a gyerektáborok egész hetében garantált. Próbáljátok ki akár mindet.

1. Amerikai sportok nyári tábora a Balatonon

A bentlakásos nyári táborban a 9-17 éves gyerekek a legnépszerűbb amerikai sportágakban próbálhatják ki magukat. A 7 nap, 6 éjszakás turnusok programjában megtanulják az amerikai foci és a baseball alapjait, sok játékkal, meccsekkel fűszerezve.

A turnusokat egész nyáron indítják. Elhelyezés 2-4-6 ágyas szobákban a balatongyöröki ifjúsági táborban. Minden további részlet a Funside Balaton oldalán található.

2. Horgász nyári tábor gyerekeknek

A horgásztábort elsősorban 10-14 éves fiúknak és lányoknak ajánlják a szervezők. A táborozóknak elsősorban a horgászat alapjait tanítják meg, ezért erre a táborra kezdő horgászok bátran jelentkezhetnek. A tábor végén a gyerekek horgászati alapismeretekből vizsgázhatnak, erről hivatalos bizonyítványt kapnak a kezükbe.

A horgászás mellett a tábori programban növény- és állatismereti játékok és különböző érdekes előadások is szerepelnek. A táborozással kapcsolatos minden további tudnivaló megtalálható a Kultúrkúria oldalán.

A tábor díja: 20.000 Ft/hét
Turnus: 2016. június 27 – július 1.

4 nem mindennapi nyári tábor elsősorban fiúknak

3. Bűvészképző nyári tábor vállalkozó kedvű gyerekeknek

A bűvészképző nyári tábor egészen biztosan a varázslatok birodalmába röpíti a gyerekeket. Hogy a szórakozás és az élmény páratlan és felejthetetlen legyen, no meg saját bűvészmutatványokat is készíthessen a táborozó gyerekek, arról Kereszti Csaba bűvész gondoskodik majd. A tábor díja tartalmazza az ebéd és az oktatás árát. Minden további információ a Csili Művelődési Központ oldalán található.

A tábor ára: 20.500 Ft/hét
Turnus: 2016. június 20-24.

4. Lovagi nyári tábor fiúknak és bátor lányoknak

A korábbi évek nagy sikerű történelmi kalandos gyerektáborába idén is jelentkezhetnek a leendő lovagok. A kemény test-test elleni küzdelmek és a csaták sem maradnak el, sőt az újdonsült vitézeket a tábor végén lovaggá ütik. Minden fontos részletért kattints a lovagi tábor oldalára.

A tábor díja: 30.000 Ft/fő
Turnus: 2016. június 26-július 2.

4 nem mindennapi nyári tábor elsősorban fiúknak

További nyári tábor témájú cikkeket olvashatsz az NLCafén

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top