Szabadidő

Ő most Magyarország legdumásabb csaja

Egy nagy dumás vagány csajszi, Zabolai Margit Eszter és a szemtelenül fiatal, mindössze 18 éves Szabó Balázs Máté bűvölték el leginkább a Comedy Central tehetségkutatójának stand-upos nagymenőit. A zsűri és a közönség őket találta a legjobbnak.

A Magyarország, szereplek! tehetségkutató verseny 2016 tavaszán indult, hogy felfedezhessék országunk legtehetségesebb feltörekvő humoristáit.

A Comedy Central televíziós csatorna egyedülálló műsorára több mint háromszázan pályáztak. A vállalkozó szellemű ifjak a Litkai Gergely, Felméri Péter, Kőhalmi Zoltán humoristák és a Viacom programigazgatója, Kabai Zoltán alkotta zsűri előtt csillogtathatták meg tehetségüket. A tehetségkutató legjobb 40 előadását már stúdióban, nézők és kamerák előtt mutathatták be a jelentkezők, majd a szakmai előválogatót követően 20 előadóra szavazhattak a nézők a Magyarország, szereplek! hivatalos weboldalán.

Az online voksolást követően már csupán tízen juthattak a döntőbe. A Magyarország szereplek! vasárnapi döntőjében pedig az is kiderült, hogy a közönség kedvence a szemtelenül fiatal, mindössze 18 éves Szabó Balázs Máté lett, míg a szakmai zsűritől egy igazán nagy dumás, vagány lány, Zabolai Margit Eszter vehette át az első díjat.

Margó stand-up produkciója a zsűri valamennyi tagját lenyűgözte, hiszen “a nők szemszögéből  dolgozta fel a nőiséget”. Előadása átgondolt, összetett volt, és elgondolkodott a miérteken is. A TOP10 előadásait péntektől vasárnapig végigkacaghatod a Comedy Centralon. A győztesekről pedig még biztosan nagyon sokat hallunk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top