Szabadidő

Virtuózok: íme a 9 döntős!

Megvan a közmédia Virtuózok elnevezésű ifjúsági komolyzenei tehetségkutató versenyének 9 döntőse. A tehetségkutatás mellett a Virtuózok továbbra is azt tartja alapvető céljának, hogy minél szélesebb körben megismertesse és megszerettesse a klasszikus zenét a nézőkkel.

Megvan a Virtuózok 9 döntőse! A kicsik korcsoportjában Patkós Mariann hárfán, Kelemen Gáspár hegedűn, Holozsai Eszter fuvolán játszott; a győztes Holozsai Eszter. A tinik mezőnyében Kiss Benedek Máté furulyán, Li Canqi zongorán és Kökény Tamás nagybőgőn adott elő műveket; a zsűri választása Kökény Tamásra esett. A nagyok mezőnyében hegedűn Jakab Roland Attila és Váradi Gyula, zongorán Váradi László játszott; a győztes Váradi Gyula.

mediaklikk.hu
forrás: mediaklikk.hu

A döntőbe kerülésről az öttagú szakmai zsűri döntött, de a jövő heti élő finálé végső eredménye és az, hogy ki lesz 2016 Virtuóza, már kizárólag a nézők szavazatain múlik.

A finálét a Duna és a Duna World élőben közvetíti június 3-án 20 óra 30 perctől. A közönség a döntő végétől szavazhat kedvencére az ingyenes applikáción, valamint SMS-ben a 06-20/30/70-44-22-999-es telefonszámokon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top